Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi You Are Not My Mother (2022) me titra shqip
You Are Not My Mother (2022)

Kerko burime online per te shikuar filmin You Are Not My Mother (2022) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin You Are Not My Mother (2022) ne gjuhen angleze
Në një shtëpi banimi në veri të Dublinit, nëna e Sharit zhduket. Kur ajo kthehet, Shari është e vendosur të zbulojë të vërtetën e zhdukjes së saj dhe të zbulojë sekretet e errëta të familjes.