Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi UFO (2022) me titra shqip
UFO (2022)

Kerko burime online per te shikuar filmin UFO (2022) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin UFO (2022) ne gjuhen angleze
Kur studentja Deniz e cila do të bëhet këngëtare takon një djalë që bën gara me motor, rruga për dashurinë e tyre është e penguar nga kundërshtimi i familjes dhe tragjedia.