Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Viti i publikimit 2020
  • Dramë
Cover e Filmit
Filmi Topside (2020) me titra shqip
Topside (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Topside (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Topside (2020) ne gjuhen angleze
Thellë në pjesën e poshtme të qytetit të Nju Jorkut, një vajzë pesë vjeçare dhe nëna e saj jetojnë mes një komuniteti që ka pretenduar se tunelet e braktisura të metrosë janë shtëpia e tyre.