Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Witch in the Window (2018) me titra shqip
The Witch in the Window (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Witch in the Window (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Witch in the Window (2018) ne gjuhen angleze
Kur Simoni sjell djalin e tij dymbëdhjetë vjeçar, në Vermontin rural për të ndihmuar në rregullimin e një shtëpie të vjetër, ata ndeshen me shpirtin e keq të Lidias, pronares së mëparshme. Dhe me çdo riparim që ata bëjnë, ajo po bëhet më e fortë.

Aktoret Kryesor
Komente