Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Skin I Live In (2011) +18 me titra shqip
The Skin I Live In (2011) +18

Kerko burime online per te shikuar filmin The Skin I Live In (2011) +18 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Skin I Live In (2011) +18 ne gjuhen angleze
Ambicia e doktorit plastik Robertit për modifikimet gjenetike dhe risitë në fushën e shkencës, e çojnë atë përtej çdo limiti njerëzor.

Aktoret Kryesor
Komente