Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Viti i publikimit 2021
  • Horror
Cover e Filmit
Filmi The Secret of Sinchanee (2021) me titra shqip
The Secret of Sinchanee (2021)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Secret of Sinchanee (2021) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Secret of Sinchanee (2021) ne gjuhen angleze
Një shofer kamioni që vuan nga pagjumësia kthehet në shtëpinë e fëmijërisë pas vdekjes së papritur të të atit dhe zbulon se prezenca e shpirtrave ka ekzistuar në atë vend dhe ka torturuar tokën e shenjtë ku është ndërtuar.