Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Outer Wild (2018) me titra shqip
The Outer Wild (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Outer Wild (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Outer Wild (2018) ne gjuhen angleze
Pasi një ngjarje anormale zhduk pothuajse plotësisht njerëzimin, një vajzë e arratisur dhe një gjuetar mashtrues, por guximtar duhet të gjejnë një vend të shenjtë i cili mund të shpëtojë ose të shkatërrojë atë që ka mbetur nga njerëzimi.

Aktoret Kryesor
Komente