Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Stephen Chow

Regjizor: Stephen Chow

Stephen Chow was the only boy of his family, and has grown up as a Bruce Lee fan and a martial arts addict. His career started on TV, where he presented a children show ( "430 Space Shuttle" (1983)) and started becoming popular. He got some supporting roles, after that, and won the Taiwanese Golden Horse award for best supporting actor. He had his ...
Shfleto te gjithe filmat e Stephen Chow
Cover e Filmit
Filmi The Mermaid (2016) me titra shqip
The Mermaid (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Mermaid (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Mermaid (2016) ne gjuhen angleze
Një gjeneral ushtrie do të kërkojë ndihmën e Supervajzës për një eksperiment shumë të kushtueshëm, por jo çdo gjë shkon sipas planit dhe eksperimenti do kthehet në rrezik për qytetin Nacional.

Komente