Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi The Hater (2022) me titra shqip
The Hater (2022)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Hater (2022) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Hater (2022) ne gjuhen angleze
Dorothy, një hartuese fjalimesh liberale mjedisore, humbet punën e saj në një fushatë të Senatit të SHBA-së për një protestë që shkoi keq. Ajo kthehet në vendlindjen e saj konservatore në Teksas, ku mëson se ai që e ngacminte në fëmijëri po kandidon si republican për legjislaturën e shtetit. Në këtë qytet, vetëm republikanët mund të fitojnë, kështu që e vetmja gjë për të bërë është të fshihemi dhe të kandidojmë kundër tij si vetë republikane. Në pamundësi për të fshehur ndjenjat e saj në rrugën e fushatës, edhe pse ajo luan një rol, Dorothy zbulon se e mira kundër së keqes nuk është domosdoshmërisht aq e thjeshtë sa e majta dhe e djathta.