Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013) me titra shqip
The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013) ne gjuhen angleze
Katër detektivë, secili me fuqi të mbinatyrshme, i shfrytëzojnë aftësitë e tyre unike dhe të veçanta për zgjidhjen e krimeve dhe kapjen e kriminelëve të fuqishëm.

Aktoret Kryesor
Komente