Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Fortress (2017) me titra shqip
The Fortress (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Fortress (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Fortress (2017) ne gjuhen angleze
Në 1636, Dinastia Qing sulmon Joseonin.Mbreti Injo detyrohet të tërhiqet në Fortesën malore të qytetit Namhansanseong.Ata janë të izoluar nga bota jashtë.Ndërkohë që në oborrin mbretëror ka përplasje mes ministrave në lidhje me zgjidhjen e kësaj situate. Të gjendur përpara një zgjedhje të vështirë dhe një të ftohti të acarë, çfarë do të vendosi mbreti Injo?

Aktoret Kryesor
Komente