Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Domestics (2018) me titra shqip
The Domestics (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Domestics (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Domestics (2018) ne gjuhen angleze
Në një botë post-apokaliptike njerëzit janë ndarë në banda të rrezikshme. Marku dhe Nina janë në sfidë me kohën për të kaluar në anën tjetër të shtetit në kërkim të sigurisë dhe duhet të punojnë bashkë dhe të kapërcejnë çdo pengesë që i detyron të prekin fundin në mënyrë që të mbijetojnë.

Aktoret Kryesor
Komente