Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 90 Minuta
  • Viti i publikimit 2018
  • IMDB 6.3
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Breaker Upperers (2018) me titra shqip
The Breaker Upperers (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Breaker Upperers (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Breaker Upperers (2018) ne gjuhen angleze
Dy gra të lënduara nga dashuria, krijojnë një agjenci për të ndarë çifte, si një mënyrë për të mos harruar të kaluarën dhe për të vazhduar me jetën e tyre.

Aktoret Kryesor
Komente