Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Ages of Lulu (1990) +18 me titra shqip
The Ages of Lulu (1990) +18

Kerko burime online per te shikuar filmin The Ages of Lulu (1990) +18 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Ages of Lulu (1990) +18 ne gjuhen angleze
KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Lulu dhe Pablo janë një çift me një jetë jo të zakonshme, por dashuria e tyre do përballet me sfida të ndryshme.

Aktoret Kryesor
Komente