Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 85 Minuta
  • Viti i publikimit 2008
  • IMDB 4.7
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Surfer, Dude (2008) me titra shqip
Surfer, Dude (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin Surfer, Dude (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Surfer, Dude (2008) ne gjuhen angleze
Nje perrallë ku tregon historin një njeriu që kërkon surfer dhe përjeton një krizë ekzistenciale.

Aktoret Kryesor
Komente