Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sezoni 9 – Episodi 1 me titra shqip
Sezoni 9 – Episodi 1

Kerko burime online per te shikuar filmin Sezoni 9 – Episodi 1 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sezoni 9 – Episodi 1 ne gjuhen angleze
Rick dhe grupi i tij bëjnë një përpjekje të rrezikshme duke të shkuar në Uashington, D.C, për të kërkuar artefakte që do u duhen për të ndërtuar qytetërimin që ai dhe Carl ëndërronin.

Aktoret Kryesor
Filma te ngjashem
Komente