Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sezoni 3 – Episodi 13 (I FUNDIT) me titra shqip
Sezoni 3 – Episodi 13 (I FUNDIT)

Kerko burime online per te shikuar filmin Sezoni 3 – Episodi 13 (I FUNDIT) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sezoni 3 – Episodi 13 (I FUNDIT) ne gjuhen angleze
Bashkimi i shumëpritur i Fiskut nuk shkon sipas planit. Nelson dhe Murdock marrin një klient të ri që mbart informacion kyç për Kingpinin.

Aktoret Kryesor
Filma te ngjashem
Komente