Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sanju (2018) me titra shqip
Sanju (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Sanju (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sanju (2018) ne gjuhen angleze
“Veprimet e gabuara krijojnë histori interesante” do ishte shprehja që përkufizon jetën e Sanxhus. Por pas shumë vitesh kur të tërë kanë krijuar histori mbi jetën e tij, ai vendos të marr në dorë situatën dhe të rrëfej të vërtetën.

Aktoret Kryesor
Komente