Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi Rise of the Footsoldier: Origins (2022) me titra shqip
Rise of the Footsoldier: Origins (2022)

Kerko burime online per te shikuar filmin Rise of the Footsoldier: Origins (2022) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Rise of the Footsoldier: Origins (2022) ne gjuhen angleze
Historia se si Takeri, Rolfi dhe Pat Tejti bashkohen për të krijuar firmën e tyre. Takeri kthehet nga Lufta e Falklandës si një burrë i hidhëruar dhe i zemëruar, duke bërë emër në botën e krimit me biznesin e tij të sigurisë dhe të tregtimit të drogës.