Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi Riot Girls (2019) me titra shqip
Riot Girls (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Riot Girls (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Riot Girls (2019) ne gjuhen angleze
Një sëmundje misterioze i zhduk të gjithë të rriturit. Në epokën e re, dy grupe përballen me njëra tjetrën në një luftë mizore për territore, burime dhe mbijetesë.