Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 86 Minuta
  • Viti i publikimit 2018
  • IMDB 5.0
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Pimp (2018) me titra shqip
Pimp (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Pimp (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Pimp (2018) ne gjuhen angleze
Një histori dashurie urbane që zhvillohet në rrugët e Bronksit. Një tutore e stërvitur nga i ati mbetet vetëm për t'u kujdesur për të dashurine dhe nënën e saj prostitutë, pasi i ati ndërron jetë.

Aktoret Kryesor
Komente