Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Papillon (2018) me titra shqip
Papillon (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Papillon (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Papillon (2018) ne gjuhen angleze
I dënuar në mënyrë të gabuar për vrasje, Henri Charriere formon një marrëdhënie të fortë me shokun e burgut dhe falsifikuesin e dënuar Luis Dega, në një përpjekje për të shpëtuar nga një koloni penale famëkeqe në Ishullin e Djallit.

Aktoret Kryesor
Komente