Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi On My Skin (2018) me titra shqip
On My Skin (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin On My Skin (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin On My Skin (2018) ne gjuhen angleze
Historia e vërtetë e rasteve gjyqësore të viteve të fundit. Stefano Cucchi u arrestua për një krim të vogël dhe u vdiq pas arrestimit të tij. Brenda një jave, një familje ndryshoi përgjithmonë.

Aktoret Kryesor
Komente