Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Mutluluk Zamani (2017) me titra shqip
Mutluluk Zamani (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Mutluluk Zamani (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Mutluluk Zamani (2017) ne gjuhen angleze
Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me perfeksionin, por fshihet të metat. Filmi "Koha e Lumturisë" tregon historinë e Mertit i cili krijon jetën e tij "perfekte" pa u përballur me të kaluarën dhe Ada, e cila e ndërton jetën në bazë të eksperiencave të kaluara...

Aktoret Kryesor
Komente