Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi Letters from Iwo Jima (2006) me titra shqip
Letters from Iwo Jima (2006)

Kerko burime online per te shikuar filmin Letters from Iwo Jima (2006) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Letters from Iwo Jima (2006) ne gjuhen angleze
Historia e betejës së Iwo Jima midis Shteteve të Bashkuara dhe Japonisë Perandorake gjatë Luftës së Dytë Botërore, siç tregohet nga këndvështrimi i japonezëve që e luftuan atë.