Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 98 Minuta
  • Viti i publikimit 2015
  • IMDB 6.0
  • Dramë
Regjia

Regjizor: Diastème

Diastème was born as Alain Dias. He is a writer and director, known for Un Français (2015), Juillet août (2016) and Le bruit des gens autour (2008).
Shfleto te gjithe filmat e Diastème
Cover e Filmit
Filmi French Blood (2015) me titra shqip
French Blood (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin French Blood (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin French Blood (2015) ne gjuhen angleze
Një ish Neo-Nazist dhe 'Skinhead', Marko Lopez, përpiqete ta hedhë pas të shkuarën e tij të dhunshme raciste dhe urryese. Ai bën çmos që të qëndrojë larg miqve të tij Neo-Nazist dhe veprimeve të tyre.

Komente