Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Ben Nott


Shfleto te gjithe filmat e Ben Nott
Morgan O'Neill

Regjizor: Morgan O'Neill

Morgan O'Neill was born on April 19, 1973 in Sydney, Australia. He is an actor and writer, known for Drift (2013), The Factory (2012) and Crocodile Dundee in Los Angeles (2001). He is married to Sarah Sonneville.
Shfleto te gjithe filmat e Morgan O'Neill
Cover e Filmit
Filmi Drift (2013) me titra shqip
Drift (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Drift (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Drift (2013) ne gjuhen angleze
Në vitet 70-të beteja e dy vëllezërve dallgë vrasës, një shoqëri konservatore dhe motorristët e pamëshirshëm bëjnë që të fillojë industria e sërfit modern.

Komente