Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Dark Was the Night (2014) me titra shqip
Dark Was the Night (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin Dark Was the Night (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Dark Was the Night (2014) ne gjuhen angleze
Një krijesë e pandeshur më parë lëshohet në pyllin e qytetit të vogël dhe të izoluar të Meidën Uds pasi një kompani që merret me prerje drush hyn në pyllin fqinj. Shpresa e vetme e qytetit mbetet tek Sherifi vendas dhe tek delegati i tij i besuar.

Komente