Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Bodied (2018) me titra shqip
Bodied (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Bodied (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Bodied (2018) ne gjuhen angleze
Film i prodhuar nga Eminem : Një student i zakonshëm gjen sukses dhe bën nam në betejat e rrepit pasi mbrojtja e një detyre rreth tyre kthehet në fiksim për të konkurruar...

Aktoret Kryesor
Komente