Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 96 Minuta
  • Viti i publikimit 2017
  • IMDB 5.2
  • Horror
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Boar (2017) me titra shqip
Boar (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Boar (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Boar (2017) ne gjuhen angleze
Një familje e re në një prej zonave rurale te Australisë sulmohet nga një bishë e etur për gjak dhe shkatërrim.

Aktoret Kryesor
Komente