Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Black ’47 (2018) me titra shqip
Black ’47 (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Black ’47 (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Black ’47 (2018) ne gjuhen angleze
Në vitin 1847, një ushtar irlandez pasi kthehet nga lufta gjen nënën e tij të vdekur nga uria dhe vëllanë të vrarë nga britanikët. Ai bën çdo gjë që të hakmerret...

Aktoret Kryesor
Komente