Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 85 Minuta
  • Viti i publikimit 2014
  • IMDB 6.8
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Babysitting (2014) me titra shqip
Babysitting (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin Babysitting (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Babysitting (2014) ne gjuhen angleze
Një baba i pasur, por jo i vëmendshëm, së bashku me gruan e tij, po hetojnë zhdukjen e djalit dhe dados burrë, në një shtëpi të shkatërruar brenda natës.

Aktoret Kryesor
Komente