Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi At First Light (2018) me titra shqip
At First Light (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin At First Light (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin At First Light (2018) ne gjuhen angleze
Aleksa, një vajzë gjimnaziste, rastësisht ekspozohet ndaj një fenomeni të çuditshëm i cili e bën të fitojë aftësi të mbinatyrshme të pashpjegueshme. Ajo është zgjedhur nga një racë shumë e hershme alienësh si mjeti i komunikimit mes tyre dhe njerëzve. Por a është kjo diçka e mirë, apo rreziku do jetë fundi për të dhe djalin që e do, përfshirë dhe gjithë njerëzimin?

Aktoret Kryesor
Komente