Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Amateur (2018) me titra shqip
Amateur (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Amateur (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Amateur (2018) ne gjuhen angleze
Historia e një basketbollisti të ri, por të talentuar, i cili përpiqet të ambientohet me skuadrën e re dhe mjedisin e ashpër sportive.

Aktoret Kryesor
Komente