Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Aliens vs. Predator: Requiem (2007) me titra shqip
Aliens vs. Predator: Requiem (2007)

Kerko burime online per te shikuar filmin Aliens vs. Predator: Requiem (2007) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Aliens vs. Predator: Requiem (2007) ne gjuhen angleze
Gjerat nuk duken ashtu siç janë për banoret e Koloradës, ku në mesin e tyre gjinden dy përbindësh vdekjeprurës dhe shansi për të mbijetuar është shumë i vogël...

Aktoret Kryesor
Komente