Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Cover e Filmit
Filmi A Shot Through the Wall (2021) me titra shqip
A Shot Through the Wall (2021)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Shot Through the Wall (2021) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Shot Through the Wall (2021) ne gjuhen angleze
Jeta e një polici kinezo-amerikan zbërthehet pasi qëllon aksidentalisht një zezak të pafajshëm. Duke u përballur me gjyqin, ai kalon përmes fajit të tij ndërsa lundron nëpër botët e ndërlikuara të medias, drejtësisë, politikës racore dhe moralit të tij.