Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi A Serbian Film (2010) +18 me titra shqip
A Serbian Film (2010) +18

Kerko burime online per te shikuar filmin A Serbian Film (2010) +18 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Serbian Film (2010) +18 ne gjuhen angleze
KUJDES: KY FILM NDALOHET TË SHIKOHET NGA SHIKUES NËN 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA ME PËRMBAJTJE TË RËNDE GRAFIKE DHE NUDITET! Një pornstar i vjetër në profesion pranon të marrë pjesë në një "film artistik" me një pagesë të majme, por shpejt kupton se filmi përmban skena pedofilie dhe nekrofilie...

Aktoret Kryesor
Komente