Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Fabien Dufils

Regjizor: Fabien Dufils

Fabien Dufils is an award-winning commercial, music video and film Director born and raised in Paris. Since 2000, he has directed over 100 commercials and 200 music videos for several well known international artists. In 2002, Fabien directed the award winning "Mr Bird", his first short film. A year later, he followed up with his second short film...
Shfleto te gjithe filmat e Fabien Dufils
Cover e Filmit
Filmi 1 Buck (2017) 16+ me titra shqip
1 Buck (2017) 16+

Kerko burime online per te shikuar filmin 1 Buck (2017) 16+ me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin 1 Buck (2017) 16+ ne gjuhen angleze
Nje ekzaminim i jetës së të ashtuquajturit "pëshpëritësi i kuajve", Bak Branaman, i cili u shërua nga trauma e fëmijërisë, abuzimi, që të bëhej një ekspert i marrëdhënieve mes kuajve dhe njerëzve.

Komente